2014. február 24., hétfő

Tapolcai téli tábor

Az elmúlt hét végén 3 izgalmas napot töltött el Tapolcán és környékén a Könyves-lakók egy igen jelentős létszámú csoportja. Az idei téli táborban 106 diák és 18 tanár dacolt az esővel, hideggel, sárral és még számtalan egyéb kihívással. Mindössze egy dolog volt, amivel nem kellett küzdeni: az unalommal. 
Péntek reggel 7-től vasárnap este negyed 8-ig egymást érték a kirándulások, vetélkedők. Jártunk például a kékkúti ásványvízüzemben, a dörgicsei és az ecséri templomromoknál, a szentbékkállai kőtengernél, egy-egy csoport megmászta a Csobáncot, a Szent György-hegyet vagy a Badacsonyt, a fáradt túrázók kicsit pihentek a kehidakustányi fürdőben, sőt még egy izgalmas sportverseny is szerepelt a programban. Az utolsó napon a szigligeti várban küzdöttek a csapatok egymással és a széllel, körülnéztünk a salföldi majorban, végül pedig bobozni is lehetett Balatonfűzfőn.
Aki kíváncsi a tábor fotóira, az alábbi linken idézheti fel emlékeit, vagy irigykedhet azokra, akik pontosan tudják, mi is látható a képeken:Fotók
Kilátás a szigligeti várból

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése