2021. április 7., szerda

A Semmelweis-verseny és a Könyves

A jó híreknek mindig örül az ember. De vannak időszakok, amikor a szokásosnál is jobban. Például manapság, amikor mindenhonnan csak az ilyen- olyan bajokról, gondokról lehet hallani. Ilyenkor annyira jó azt olvasni és hírül adni, milyen szép eredményt értek el a Könyves-diákok. Mert ez történt...

A Budapesti Orvostanhallgatók Egyesületének idei versenykiírására (a Semmelweis- verseny VI. évadában) 330 iskolai csapat nevezett 5 fős csapatokkal. A többfordulós verseny döntőjére 2021. március 27-28-án került sor, a körülményekre való tekintettel, online formában.

A Könyves csapata a 330 induló csapatból az országos verseny döntőjében a 10. helyen végzett. A csapat tagjai voltak: Bujdosó Orsolya, Kenyeres Janka, Lakatos Apolka, Somogyi Gergő és Szénási Melinda. Mindannyian a Könyves 12. évfolyamának diákjai, Frontóné Szigeti Zsuzsanna tanárnő fakultációs csoportjába járnak.

Ez az eredmény minden esetben kiemelkedően szép és szívet melengető lenne, de a digitális oktatásba kényszerített tanév vége felé különösen kiemelkedő teljesítmény.

Szívből gratulálunk mindenkinek sok szeretettel!

A verseny részleteiről itt olvashattok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése