2014. január 8., szerda

Fotózni szerető Könyves-diákok, figyelem!

Ez a pályázati felhívást találtam, szerintem érdemes lehet megpróbálkozni vele:

Fotópályázat

A Várak, kastélyok, templomok folyóirat szerkesztősége pályázatot hirdet, amelyen kizárólag amatőr fotósok vehetnek részt. A beküldendő képek témája kötött: műemlékek digitális fényképeit várjuk (kastélyok, várak, egyéb erődítmények, romok, egyházi épületek).
Minden pályázó maximum öt egyedi, digitális fényképpel nevezhet.
A fotókat JPG formátumban lehet feltölteni weblapunkon a Fotógalériába. Ugyanott lehet szavazni is a beküldött képekre.A fotók hosszabbik oldala legalább 2000 pixel legyen, az adatállomány terjedelme pedig ne haladja meg fotónként a 2 MB-ot. Minden felvétel file-neve a pályázó által választott jelige legyen hozzá toldva a kép sorszámát (maximum 10 karakter). A kép utómunkálatai csak az eredeti vizuális élményt hangsúlyozhatják ki (színkorrekció, kontraszt, fényerő, kivágás), de nem változtathatnak annak tartalmán. Montázs, fantáziakép tehát nem pályázhat. A kép formátuma, oldalaránya kötetlen.
A fotókat kéthavonta díjazzuk az összesített szavazatok és a szakmai zsűri javaslatai alapján. A szakmai zsűri elnöke: Mánfai György fotóművész. A nyertes képeket megjelentetjük lapunkban.
A pályázaton csak regisztrált olvasóink vehetnek részt. Regisztrálni a mellékelt linkre kattintva a Fotógalériában lehet. A pályázatra nevezettek beleegyezésüket adják, hogy a beküldött fotókat folyóiratunkban és egyéb kiadványainkban a szerzők nevének feltüntetésével szabadon felhasználhassuk!
Kérjük olvassák el figyelmesen a regisztrációs lapon megjelenő pályázati feltételeket is az etikai és adatvédelmi normákkal kapcsolatban.

(Az eredeti szöveg további információkkal megtalálható itt.)

http://thechive.files.wordpress.com/2010/03/coffee-mug-2-e1267603175478.jpg?w=498&h=399
Fotóra fel!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése